Napisano 12 Luty 200619 l - SoftQuadro4 Script Pack działa pod Win9x/Win2000/WinXP; - Program RivaTuner (kompatybilny z Detonatorami 42.70.); - Detonatory zalecane 30.87 i nowsze; - GeForce4 Ti 4X00 (na bazie chipu NV25); no dobra to trzeba miec zeby przerobic geforca na quadro czy jeszcze cos musze sciagnac?...aby chodzil w maya:P no nic nie moge znalesc detonatórów a na nowszych chyba nie da rade przerobic...tak pisza przynajmniej. help...moze ktos by mi przeslal na e-mail'a te sterowniki [email protected]
Napisano 12 Luty 200619 l Nie trzeba - instalujesz drivery i wszystko pięknie śmiga, bez żadnych śmieci :) Chyba warto (choć nie wiem czy jest różnica, raczej na pewno) zrobić to, co jest napisane na stronce, którą wyżej podałem: After installing driver, you may enable the custom setting from Start menu -> settings -> control panel -> display properties > select tab with NVIDIA product name -> additional properties -> Custom OpenGL application settings -> select Maya/StudioTools from the pull down list. Bez tego też powinno działać, ale to jest jedynie optymalizacja ustawień driverów i OpenGL pod Maya.
Napisano 12 Luty 200619 l dziwne, ale o ile pamiętam to jak nie zaistaluje się maxtreme to niemal nie widać przyśpieszenia, przynajmniej w maxie, czemu tak samo ma nie być w maya?
Napisano 12 Luty 200619 l Autor a co do tych sterowników do których mi dales linka (i do tych ktore uzywasz77.56) to ty je na geforce 4 ti uzywasz i ci dziala...