MiP Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 lub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 hmmm ciekawe.....ale czy nie za proste ?,.... Ps. czy te \"L\" nie powinno byc obrocone chyba ze wlasnie o taki efekt ci chodzilo........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiP Napisano 2 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2003 wlasnie czegos mi brakuje tylko nie wiem czego:P, co do \"L\" to taka jest czcionka: Lucida Console Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 Dodałbym ze dwa kolory i chyba poszukał ciekawszej czcionki ale kompozycja mi się bardzo podoba. Zapisz logo w gifie, bo kompresja jpg\'a psuje efekt. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiP Napisano 3 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2003 a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 Nie... To pierwsze bez cienia najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3X Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 Jak dla mnie zbyt... proste! a to ostatnie (z kolorowym tlem) to tylko na banner sie nadaje i tez niema zbyt dobrej jakosci... i\'m sorry... POZDROWIENIA: D3X NIEcH MOCZ BEDZIE Z TOBA! :D I PAMIETAJ: LIVE IS BRUTAL AND FULL OF ZASADZKAS AND SOMETIMES KOPAS W DUPAS :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3XB Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 nie nie nie za proste i chyba są tu o wiele lepsze, bardziej sie postaraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiP Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2003 poddaje sie, składam bron, wiedzialem ze z tego loga nic nie bedzie, ale... pozdrawiam MiP [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi