thorgal Napisano 14 Luty 2006 Napisano 14 Luty 2006 witam.. przyszedl taki czas ze trzeba bylo uaktualnic stronke... niby wszystko ok ale... jak publikuje do swfa to wyskakuje mi taki blad **Error** Symbol=menu body, layer=KONTAKT, frame=10:Line 2: Type mismatch. _root.loadMovie("kontakt.swf", 4); nawet nie dokonujac zadnych zmian w pliku dzieje sie to samo(!).. mimo iz wczesniej nie mialem zadnych problemow(!) nie mam zielonego pojecia dlaczego ps. utworzylem nowy plik i to samo.. wogole nie dziala mi ta komenda kozystam z M Flash 2004 MX oraz z M Flash 8
piotrek Napisano 15 Luty 2006 Napisano 15 Luty 2006 Nie za bardzo wiem, o co chodzi, ale spróbuj usunąć spację z nazwy clipa.
thorgal Napisano 15 Luty 2006 Autor Napisano 15 Luty 2006 tu juz nawet nie chodzi o ten pliczek... pobawilem sie i stworzylem prosty button otwierajacy jpga i znowu to samo, niewiem dlaczego ale wywala mi sie komenda loadMovie.. a przecie wszystko robie dobrze!!
thorgal Napisano 15 Luty 2006 Autor Napisano 15 Luty 2006 problem rozwiazalem, wystarczylo dodac "Num", loadMovieNum.. dziwne, bo wczesniej mi bez Numa dzialalo
Rekomendowane odpowiedzi