Mildanach Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 Witam! Miałem zamiar wziąć udział w bieżącej bitwie, ale niestety inne zajęcia mi nie pozwoliły. To, co załączam poniżej jest rozwinięciem jednego ze szkiców do P&B. Oto co się dzieje z człowiekiem, gdy kupi ołówek automatyczny ;) Postaram się niedługo dokończyć.
Mildanach Napisano 28 Luty 2006 Autor Napisano 28 Luty 2006 Trochę dorysowałem, choć to nie koniec. Niestety kompozycję wymyślam na bieżąco, ale już jakby widać dokąd zmierzają ci trzej ;) Proszę o komentarze.
moccom Napisano 28 Luty 2006 Napisano 28 Luty 2006 ... nieźle się zaczyna... a która to piekna ;) pozdrawiam!
Gość obo Napisano 28 Luty 2006 Napisano 28 Luty 2006 fajnie Ci to wychodzi... czekam na jakiś update ;) choć kompozycja jest jakaś dziwna dla mnie, ale pożyjemy zobaczymy :)
Gość Caspik Napisano 28 Luty 2006 Napisano 28 Luty 2006 WOw. Jak dla mnie jest ekstra ;) Czekam na update'y. Fajnie tak po ciezkim dniu przysiasc do kompa i poogladac takie mile dla oka pracki jak twoja hehe powodzenia pozdro
Rekomendowane odpowiedzi