comix Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 takie logo ;] co o tym sądzicie?! pozdroo [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 w pierwszym momencie ta koszulka przypomniala mi koszulke hokejowa :P a co do samego logo....to jest fajne....ale na forum sa juz lepsze projekty na logo........tak ze nie wiem czy twoje przejdzie..... Ale i tak Fajnie [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comix Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2003 wiem że sa lepsze bo widziałem... :D hehe ale tak tylko sie bawie bo nie chce mi sie nic innego robić :) dzięki [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3X Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 ta druga wersja znacznie lepsza, ale pierwsze 3D mi sie bardziej podobalo z tym ze do tego drugiego loga nie bedzie pasowalo, zmien kolorystyke 3D, reszta jest super POZDRAWIAM: D3X NIECH MOCZ BEDZIE Z TOBA! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3XB Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 proste przyciągające wzrok ale widziałem lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi