Napisano 17 Luty 200619 l Dzis zaczolem przygode z maxwellem i podczas robienia mego pierwszego rendera natrafilem na problem ktory mnie pokonal (obrazek). Probowalem ustawiac rozne formaty zapisywanego pliku i lokacje i nic. Uzywam Maxwell renderer 1.0R4 i 3ds max 8
Napisano 17 Luty 200619 l Autor miejsca na dysku mi niebrakuje xeav mozesz wyjasnic o co chodzi z tymi prawami?? czego mam byc adminem??
Napisano 17 Luty 200619 l moze zmien sciezke zapisywanego pliku, ale chyba nic nieda, i co to za wersja 1.0R4 :) ??
Napisano 18 Luty 200619 l Autor Juz sam sie z tym uporalem. Nie rozumiem czemu ale ten blad wyskkuj jak klikam render w maksie jak otwoze to w maxwell studio to jest ok, prawie ok. Syptam sie tutaj zeby nowego watku nie zakladac: czemu gdy w preview wszystko wydlada sobrze to czesem, wlasciwie prawie zawsze rendering jest caly czarny a tla mi sie jesze nieudlo zrobic w innym koleze niz czern?? p.s wersja rc4 oczywiscie:]
Napisano 18 Luty 200619 l Cug Rc4 ma jeszcze wiele nie dociagniec, proponuje RC5. W Rc4 dzialja tylko porawnie emitery co oznacza ze mozesz tylko nimi oswietlac scene