Gość t_c Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 ludzie pomocy, ostatnio viz mi świruje, w momencie otwierania pliku wywala mi komunikat application error i już jest po zabawie, dzieje się to ze wszystkimi plikami które są zapisywane, niezależnie od stopnia skomplikowania. nie bardzo wiem co mam robić. narazie ustaliłem że problem pojawia się po edycji bloku. w domu mam tą samą wersję viza i takich jaj nie ma (na szczęście)
Gość User190 Napisano 10 Sierpień 2003 Napisano 10 Sierpień 2003 Jak rozwiazesz probelm to daj znac, ok?? :-D
Anonymous Napisano 14 Sierpień 2003 Napisano 14 Sierpień 2003 rozwiązałem 1. format c: 2. nowy win (wersja ta sama ale inna płyta) 3. ponowna instalacja 4. brak wysypów tyle jak na razie chodzi
kurt_hectic Napisano 3 Wrzesień 2003 Napisano 3 Wrzesień 2003 no wiesz ja tez tak mam kumpel muj iiiiiiii chuba wszyscy bledy w maxie np. zawsze bedziesz mial error jak bedziesz chcial importowac lum exsportowac obiekt z modyfikatorem phisique[ do poruszania z charahyer studio] sbniezalamuj sie tylo naucz sie ze po kazdym dobrym modelingu robisz kopie obiektu i hidden - jagby co odslaniasz obiekt i wszystko ok!!![kurt_hectic]
Rekomendowane odpowiedzi