iza Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 Witam raz jeszcze. Jak mozna symetrycznie zanimować kości w szkielecie? Mam też problem z kopiowaniem parametrów kości po przeskalowaniu na jednej połowie, ale domniemam, że nie moge znaleźć zakładki... A może trzeba wszystkie parametry wprowadzić na piechote. Pozdrawiam i z góry wieeelkie dzieki za pomoc.
streaker Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 Nad symetrycznym animowanie poważnie bym się zastanowił (nie jest to poprawne anatomicznie), jeżeli już musisz to wire. Mam też problem z kopiowaniem parametrów kości po przeskalowaniu na jednej połowie, ale domniemam, że nie moge znaleźć zakładki... Po przeskalowaniu czego ? Kopert ? Jeśli tam to jest jak byk zakładka mirror parameters.
iza Napisano 19 Luty 2006 Autor Napisano 19 Luty 2006 Ale np. marsowa mina bestii moze byc symetryczna:), przynajmniej poczatek ustawiania. Ze skalowaniem chodzi mi o rozmiar samych kości, tak zeby nie trzeba było kości usuwać i kopiować symetrycznie. Dzieki, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi