powelt Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 A tu wrzucam wam jedną prace w photoshopie. Dopiero zaczynam isę bawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marluk Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 Dobre, fajny pomysł i niezłe wykonanie. Ręka z referki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 fajne fajne nie powiem reka najlepsza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 naprawdę dobre, zwłaszcza jeszcze, że początki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 jak dla mnie reka to jest zdiecie, a reszta to podmalowka... jesli sie myle i ta reka jest rysowana to jak dal mnie rewelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powelt Napisano 19 Luty 2006 Autor Share Napisano 19 Luty 2006 Ręka przerysowana ze zdjęcia (konkretnie mojej) + textura :) Za texturami płomieni biegałem fotografować piec:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi