sticko Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 Jeszcze chcial bym sie dowiedziec jak dobrze skonfigurowac mental ray zeby wygladal moj model (mercedes 190) spoko. Poprostu chcialbym odnies jakis bardziej realistyczny wyglad zeby mnie to zmobilizowalo do pracy dalszej. No tak nie ma uniwersalnzch ustawien ale jestem poczatkujacym i nie mam zielonego pojecia co do czego.
piotrek Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 Skoro pytasz o mentala, to czemu w dziale vray? Nie ma uniwerslanych ustawień, z którymi każda scena będzie wyglądać dobrze. Trzeba samemu próbować, zmieniać pojedynczo atrybuty i obserwować rezultat.
thorgal Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 i czemu wszedzie gdzie to mozliwe zadajesz to samo pytanie?.. mysle ze jak ludzie sie pobudza i ktos bedzie wiedzial to ci pomoze..
greg_jg Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 jestem poczatkujacym i nie mam zielonego pojecia co do czego. http://max3d.pl/forum/showpost.php?p=173733&postcount=1
sticko Napisano 19 Luty 2006 Autor Napisano 19 Luty 2006 dziekowka musze posedziec nad tym troche sporo czasu ale bez pracy nie ma efektow
Rekomendowane odpowiedzi