yookeer Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 Witam no jak juz kolega pytal o asp to ja spytam o instytut mianowicie chcialem sie dostac do opola na multimedia, ale za duzo analogowo nie rysuje a z malarstwa to juz w ogole noga jestem :D o to moja martwa robiona komurka :D tylko troche gore obcialem :D duzy format: http://www.republika.pl/jokerart/DSC00011.JPG jak na komure niezle to wyszlo :) No ale niestety widac ze talentu brak :D JokeR
powelt Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 Co do martwych to podobnie jak kolega na asp. Płasko troche. Za mały kontrast. I nie czytelne troche jak dlamnie. Zacznij od rysowania brył i perspektywy a potem bierz się za martwe:)
yookeer Napisano 19 Luty 2006 Autor Napisano 19 Luty 2006 Kontrast jest duzy :) nie wiem czy czasem nie za duzy :) ale to jest robine komurka i mimo to ze ma 2 mega px to strasznie jebie :) na serio jest duzo kontrastow JoKeR
powelt Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 no rozumiem:) to podrasuj w ps tak żeby wyglądało w miare podobnie:) Bo tak strasznei płasko wygląda i nie wiem na co mam się patrzeć:)
yookeer Napisano 19 Luty 2006 Autor Napisano 19 Luty 2006 ODswierz powinno byc lepiej :) ale tylko troche :0 JoKeR
powelt Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 No dobra, kontrast niech będzie:) Ale dalej słabo czuje przestrzeń. Np perspektywa. Tam jest jakieś pudło i ono nie jest dlamnie zabardzo zrozumiałe. Zrobiłeś cos jak by odwrucenie perspektywy. Krawędź tylnia jest dłuższa od tej która jest blizej obserwatora. Zreszta ta skrzynka za pudłem też. Więc nad perspektywą musisz popracować:) http://www.architekt.art.pl/galeria.html - masz tutaj link. Moim zdaniem tam są świetne prace pokazujące przestrzeń:)
yookeer Napisano 19 Luty 2006 Autor Napisano 19 Luty 2006 no ja w ogole nie czuje pesrpektywy rysujac na brystulu :/ nie wiem dlaczego ;/ JokeR
yookeer Napisano 19 Luty 2006 Autor Napisano 19 Luty 2006 no wlasnie jak patrze teraz to widze ale z bliska na brystol to nic :/ hmm a ty z czego sie uczyles i na jakim kierunku jestes? JokeR
powelt Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 ja jestem na architekturze. To dam Ci rade. Czesto odchodź od rysunku i ogladaj go z daleka. A zeby sprawdzić czy dobrze wykreślasz pion to odwróc sobie eysunek do góry nogami. Żeby sprawdzić kontrast mróz oczy. A perspektywe trzeba trenować;)
powelt Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 ja jestem na architekturze. To dam Ci rade. Czesto odchodź od rysunku i ogladaj go z daleka. A zeby sprawdzić czy dobrze wykreślasz pion to odwróc sobie eysunek do góry nogami. Żeby sprawdzić kontrast mróz oczy. A perspektywe trzeba trenować;)
Rekomendowane odpowiedzi