Bonifatz Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 Witam! Kolejna wizka, tym raze pierwsze kroki w wizualizacji łazienki. Zabardzo nie ma o czym pisac ... scena mowi sama za siebie ;) Komentarze pożądane!
AGmakonts Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 ogólnie moze nie jest to zdjęcie ale jest bardzo ładnie, miło, choć nie wiem czemu ale strasznie razi stolik i wiaderko na nim
Gość bl0ndynek Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 pikna pracka : ) możesz powiedzieć jak zrobiłeś świeczki ??
Bonifatz Napisano 19 Luty 2006 Autor Napisano 19 Luty 2006 Wielkie dzieki za komenty!! Wlasnie radze sobie z tym wiaderkiem... pewnie jakas poprawka bedzie. ... a świeczki to SSS transculent vray`owy.
Bonifatz Napisano 20 Luty 2006 Autor Napisano 20 Luty 2006 ... troche poprawiłem scene i wyrenderowałem ją w porządnej wielkości. To juz raczej finał.
mkk3a Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 -płytki na scianie dziwnie się konczą, nie wyglądają, jakby odstawaly od sciany (a powinny) -drewniany stolik ma dziwną białą obwódke (jakbys dał fallofa do selfilumination) -drzwi za gładkie, wygląda w ogole jakos plastikowo -płomienie świeczek takie sobie, troche za ciemne. -nie wiem co oswietla te łazienke, ale na pewno nie te 3 świeczki. specjalnie poszukalem teraz swieczki i wybralem sie do lazienki sprawdzic ;) efekt jest kompletnie inny (nawet pomijając fakt że troche ciemno jest). poza tym świeczka, wbrew pozorom, daje dosyć ostre cienie
Bonifatz Napisano 20 Luty 2006 Autor Napisano 20 Luty 2006 mkk3a : to wez jeszcze aparat fotograficzny ustaw czas na 1/60 i zrób zdjęcie ;) przy czasie 1' pomieszczenie jest oswietlone jak w dzień. co do reszty to zgodze sie ze jest jeszcze duzo rzeczy w tej scenie ktore mnie denerwóją, ale raczej juz ich nie zmienie. Dzieki!
jaccunio Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 hmm, tak jak mkk3a - strasznie razi ten fallof na krzeselku i plomienie swiec, ale powiem ze i tak scenka sie podoba a najbardziej drzwi (!) bo daja swietny klimat xD
Rekomendowane odpowiedzi