Napisano 5 Sierpień 200321 l \"Superprodukcja\":D z dawnych czasów. Czas trwania to 3:18. Już nie pamiętam ile tam było klatek, ani ile to się renderowało. Animację robiłem na 3d studio max 1.0 i 2.5. Wtedy jeszcze nie zbyt wiele potrafiłem, więc jeśli nie masz stałego łącza i trochę czasu, to nie warto tego ściągać. Jakieś 25 MB i to niestety w słabej jakości. Wogóle to beznadziejna ta animacja:D Tu jest link i mam nadzieję, że działa.Ciekawe czy ktoś się wogóle pofatyguje żeby obejżeć[rotfl] Pozdro[piwo]
Napisano 5 Sierpień 200321 l Ehhhh, no to raczej jest straszne niestety. Potwornie długie przeloty. Jest parę lepszych momentów... Ale naprawdę animka jest straszna. Gdybyś ją skrócił o 80% było by na pewno lepiej.
Napisano 6 Sierpień 200321 l hehe, właśnie takiej oceny się spodziewałem[lol2]. Właśnie przez tą animkę, zrobioną dawno temu, podchodzę pesymistycznie do wielkich projektów, które niektórzy zaczynają. Miał być wielki projekt, a skończyło się na takim knocie:) Dzięki za surową ocenę:D Pozdro[piwo]
Napisano 6 Sierpień 200321 l Zmontuj z ciekawszych momentów tak do 40 sekund, dodaj dynamiczną muzykę i będzie spoko. Pracy na godzinę, a cały młodzieńczy trud włożony w tą konkretną animacje nie zostanie zmarnowany. I będzie co wnukom pokazać.. ;)
Napisano 6 Sierpień 200321 l Eh nie chce mi się tym już zajmować. I tak musiałem jeszcze raz ją skompresować, bo wcześniej zajmowała ok 50 MB. Na moim sprzęcie trwało to 4h:) Jak kupię jakiś leprzy sprzęt to na pewno zrobię jakąś nową animkę, w której będzie więcej faców niż w poprzednich, dam dźwięk i popracuję nad tym aby była dynamiczna. Póki co nie zajmuję się narazie animacjami. Pozdro[piwo]