leander Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 A co mamy rozumiec pod haslem "Psychologia twórczości"? Przy krytyce mamy zwrocic szczegolna uwage na aspekt psychologiczny Twoich prac?
-Dino- Napisano 22 Luty 2006 Autor Napisano 22 Luty 2006 heh no wlasnie najlepiej jakby krytyka byla pod każdym względem...to co przyjdzie wam na myśl...a psychologia twórczości pewnie ujawni się jak wstawie wiecej prac bo bedzie można sobie porównać...i wtedy spojrzec na to z perspektywy psychologicznej mojej twórzości.
biglebowsky Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 Psychologia tworczosci powiadasz, na razie to przerost tresci nad forma bedzie.
-Dino- Napisano 22 Luty 2006 Autor Napisano 22 Luty 2006 hehe no chyba nie jest łatwo to powiązać...treść z formą..zresztą zabardzo sie nieznam...ale mam pytanie jak mozna byloby za pomocą myszki robic płynne przejścia lini i kolorów?
biglebowsky Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 Pomocne jest opanowanie ścieżek i selekcji a i dobrym pomysłem jest sprawdzenie co potrafi Painter.
Rekomendowane odpowiedzi