Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Zrobilem ostatnio, troche tak testowo, HDRI w VUE. Sam nie wiem jak to wyszlo, musze potestowac. Ciekaw jestem co o tym myslicie, czy ma to sens, jakies uwagi, testy itd. Piszcie.

Jesli bedzie ok moge zrobic wiecej, moze nawet jakis mini-tutek zrobilbym, ale musze najpierw wiedziec co o tym myslicie. Nie chce mi sie na to czasu tracic jesli do niczego sie to nie nadaje.

DOWNLOAD (11MB)

hdr.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Wy艣wietle艅 811
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie mam czasu jej narazie 艣ci膮ga膰 ani testowa膰 ale na screenach wygl膮da dobrze :) no poza tym 偶e nie ciekawy krajobraz przedstawia (nieprzydatny)

ale gdyby艣 zrobi艂 jak najbardziej fotorealistyczn膮 droge przez las, pla偶e lub co艣 innego co mozna by u偶y膰 przy renderowaniu np. samochodu to my艣le 偶e zainteresowanie by艂o by spore :)

Napisano
  • Autor

Scena jest taka, a nie inna, bo chcialem to zrobic szybko, w koncu to test i nie chcialo mi sie siedziec dlugo nad scena. Jesli bedzie odzew, ze idea jest dobra, to bede robil bardziej przydatne sceny pod hdri.

EDIT:

dorzucam kilka probnych renderow z tego hdri (scaneline). Oswietlenie tylko z hdri, bez zmian w hdri, wrzucone takie jakie jest. Nastepnym razem bede robil wyzsza rozdzielczosc na pewno tych hdri, jesli bede je jeszcze robil...

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci