RuMuN Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 hmm w wolnych chwilach a dokladnie chwili wytworzylem cos takiego :D qmpel mowi ze mu sie podoba. Nie robilem z pamieci po prostu przegladalem usa stronki i znalazlem takie cos ;). Jednak mam problem z materialkami :/ PS. czekam na wasze opinie
hcpiter Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 Noo fifty grosz jak sie patrzy, a raczej jego krzyz :D A tak na serio to pokaz jakąs referke i w czym chcesz renderenować bo scanline raczej nie da realistycznego rendera w tym przypadku.
RuMuN Napisano 22 Luty 2006 Autor Napisano 22 Luty 2006 no wiec daje referki a co do scanlina to na pewno nie. Mam V ray'a ale cos mi nawala :/. Najgorsze sa dla mnie textury :/
maverick sheep Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 http://www.evermotion.org/tutorials/rendering/cross/index.htm moze to ci cos rozjasni jak jeszcze nie widziales :)
Knysha Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 Emm a mi to wyglada na krzyzyk z bazaru, dogg! xDD
AGmakonts Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 tiaaa nie ma to jak złoty krzyz za dupnym złotym łańcuchu;] narazie tako sie.......pomodeluj jeszcze
piksar Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 zobaczymy, co dalej będzie, jak narazie ta dolna "nóżka" trochę zbyt krótka mi sie widzi, wygląda jakby wszystkie ramiona były równej długości pozdro
Rekomendowane odpowiedzi