Napisano 22 Luty 200619 l hmm w wolnych chwilach a dokladnie chwili wytworzylem cos takiego :D qmpel mowi ze mu sie podoba. Nie robilem z pamieci po prostu przegladalem usa stronki i znalazlem takie cos ;). Jednak mam problem z materialkami :/ PS. czekam na wasze opinie
Napisano 22 Luty 200619 l Noo fifty grosz jak sie patrzy, a raczej jego krzyz :D A tak na serio to pokaz jakąs referke i w czym chcesz renderenować bo scanline raczej nie da realistycznego rendera w tym przypadku.
Napisano 22 Luty 200619 l Autor no wiec daje referki a co do scanlina to na pewno nie. Mam V ray'a ale cos mi nawala :/. Najgorsze sa dla mnie textury :/
Napisano 22 Luty 200619 l http://www.evermotion.org/tutorials/rendering/cross/index.htm moze to ci cos rozjasni jak jeszcze nie widziales :)
Napisano 22 Luty 200619 l tiaaa nie ma to jak złoty krzyz za dupnym złotym łańcuchu;] narazie tako sie.......pomodeluj jeszcze
Napisano 23 Luty 200619 l zobaczymy, co dalej będzie, jak narazie ta dolna "nóżka" trochę zbyt krótka mi sie widzi, wygląda jakby wszystkie ramiona były równej długości pozdro