kondrad Napisano 26 Luty 2006 Napisano 26 Luty 2006 próbuje zrobic łańcuszek złoty zrobiłem tak ze poprostu narysowałem splinem kształt ogniwa i potem je zkopiowałem parenasci razy wyglada ok ale nie wiem jak teraz zrobic zeby ten łańcuszek naturalnie sie układał a nie zeby był sztywny jak drut.. reactor? ale jak... chyba ze jest inny sposób tworzenia łańcuszka pozdrawiam!!
Marcin Napisano 26 Luty 2006 Napisano 26 Luty 2006 w helpie reactora jest nawet tutorial do tego typu symulacji
kondrad Napisano 26 Luty 2006 Autor Napisano 26 Luty 2006 ok szukam własnie ale to mi sprzet zabije dużo mam ogniw...
Huter Napisano 26 Luty 2006 Napisano 26 Luty 2006 nie jestem pewny ale wystarczy chyba do ogniw (koluszek) dodać RBCollection, czyli postawić gdzieś ten modyfikator reactora, dodać do niego ogniwa, a następnie w menu ractora stworzyć animacje ... chyba tyle ... AHA ... nie zapomnij ustawić masę koluszek :)
Jaros Napisano 2 Marzec 2006 Napisano 2 Marzec 2006 Jeżeli to ma szybko działać, a masz max7 lub 8, możesz użyć Skin Wrap.
Rekomendowane odpowiedzi