Napisano 26 Luty 200619 l witam chcialbym nauczyc sie szikicowac ^^ niewime jak sie do tego za bnrac o ile nie iwem cyz nie trzaeba miec jakiechs zdolnosci artystycznych czy mozna sie tego wyuczyc itp z gory thx jak byscie mi cos poradzili sszkicuje tam cso ale nie tak jak wy pleas help ^^
Napisano 26 Luty 200619 l Jakiej odpowiedzi oczekujesz? Co można Ci odpowiedziec jesli piszesz że coś tam rysujesz ale nie pokazujesz co. Szkicuj, rysuj, pokazuj, interesuj się tematem, połaź po księgarniach za książkami o nauce rysunku, zapisz się na jakiś kurs, a już przynajmniej z przyzwoitości poszperaj po tym dziale bo podobne pytania padały często i nikt już raczej nic nowego Ci nie dopowie.
Napisano 26 Luty 200619 l No i nastepnym razem zrwracaj większa uwagę na pisanie postów. Bo sie doczytać nie idzie. A jeśli chcesz rysować to musisz to lubić i ćwiczyć, ćwiczyć...
Napisano 3 Marzec 200619 l hehe, gosciu ma jak ja. Stary polecam ksiazki loomisa, mam je na skladzie. Jak cos bys chcial to wal. Zacznij od Fun with pencil p.s. chodzi mi oczywiscie o werjse elektroniczne