Hindus Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 Richard Rosenman zgodził się udzielić krótkiego wywiadu dla userów max3d więc oto i jest. Następnym razem będzie lepiej - postaram sie też o wersje PL choć mam nadzieje że to nie stanowi większego problemu. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 w/g mnie swietna inicjatywa ale pomykla bylo robienie tego w formie jpg. Skoro juz wygospodarowales czas i dorwales tego pana mogles poswiecic troche czasu i zrobic jakis laj i podto juz podczepiac wszystkie nastepne inteviu( o ile takie beda). No i najwazniejsza rzecz... jezyk polski - ludzie nie ogarniaja tutoriali po engliszu a co dopiero interviu ;) Mimo wszystko fajnie ze sie za to wziales + odemnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 czcionka! aaaa :D nic nie przeczytałem :) ale pozdro dla pana i dla ciebie hindus, dobra akcja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi