WavaMiva Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 Moim zamierzeniem jest ukazanie moze troche oklepanego, ale trafiającego do wszystkich tematu jakim jest ognisty deszcze meteorytow. Wszystko opisane na moim bardzo prymitywnym szkicu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 7 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2003 Powstalo juz tlo czyli gwiazdy...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 7 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2003 I jeszcze maly abdejcik do gwiazd[lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 7 Sierpień 2003 Share Napisano 7 Sierpień 2003 Full respect!! Niebo po ropstu zarombiste:] Czekam na więcej Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 7 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2003 No i powoli powstaje ziemia... wiem troche mi nie wyszla ale trudno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 7 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2003 czym byla by ziemia bez atmosfery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 7 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2003 Mam problem ze zrobieniem meteorow, czy moze jakas pomocna dlon?[pomocy] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2003 hm... widze ze nikt nie chce mi udzielic porad wiec probuje sam zrobić meteory... wyniki nie są zadawalające...:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 8 Sierpień 2003 Share Napisano 8 Sierpień 2003 Meteoryty zdecydowanie do poprawki - a szukałeś w tutorialach zamieszczonych na 2d artworsks?? Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 8 Sierpień 2003 Share Napisano 8 Sierpień 2003 witam :) hmm pare pytan... - czemu ta Ziemia ma taki dziwny kolor? - gdzie kontynenty i woda? (pewnie dopiero zrobisz:) ) - z tymi meteorami...to hmm...wydaje mi sie ze jest dobrez...jak dodaj kolejne na nie pare masek z inymi texturkami powino byc dobrez...poeksperymnentuj...i sproboj to torche rozmazac... - tlo jest genialne :] pozdr[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2003 Niestety chyba zaprzestane prac w tej bitwie gdyz dzisiaj wyjezdzam[dresik] i wroce nie wczesniej niz 24.08, a wtedy bedzie juz po bitwie...:( Mam nadzieje ze załapie sie na nastepną ...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 8 Sierpień 2003 Share Napisano 8 Sierpień 2003 a moze zrobisz tą pracke i pod koniec prześlesz ja na foreum - bo barzdo dobrze to wygląda- i na prawde jest godne uwagi. Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 16 Sierpień 2003 Share Napisano 16 Sierpień 2003 szkoda ze wyjżdzasz, ale twoja praca przechodzi dalej do oceny przez jury. gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi