WavaMiva Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 Moim zamierzeniem jest ukazanie moze troche oklepanego, ale trafiającego do wszystkich tematu jakim jest ognisty deszcze meteorytow. Wszystko opisane na moim bardzo prymitywnym szkicu:
WavaMiva Napisano 7 Sierpień 2003 Autor Napisano 7 Sierpień 2003 I jeszcze maly abdejcik do gwiazd[lol2]
giorgione Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 Full respect!! Niebo po ropstu zarombiste:] Czekam na więcej Giorgione
WavaMiva Napisano 7 Sierpień 2003 Autor Napisano 7 Sierpień 2003 No i powoli powstaje ziemia... wiem troche mi nie wyszla ale trudno...
WavaMiva Napisano 7 Sierpień 2003 Autor Napisano 7 Sierpień 2003 Mam problem ze zrobieniem meteorow, czy moze jakas pomocna dlon?[pomocy]
WavaMiva Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Napisano 8 Sierpień 2003 hm... widze ze nikt nie chce mi udzielic porad wiec probuje sam zrobić meteory... wyniki nie są zadawalające...:(
giorgione Napisano 8 Sierpień 2003 Napisano 8 Sierpień 2003 Meteoryty zdecydowanie do poprawki - a szukałeś w tutorialach zamieszczonych na 2d artworsks?? Giorgione
Pablo Napisano 8 Sierpień 2003 Napisano 8 Sierpień 2003 witam :) hmm pare pytan... - czemu ta Ziemia ma taki dziwny kolor? - gdzie kontynenty i woda? (pewnie dopiero zrobisz:) ) - z tymi meteorami...to hmm...wydaje mi sie ze jest dobrez...jak dodaj kolejne na nie pare masek z inymi texturkami powino byc dobrez...poeksperymnentuj...i sproboj to torche rozmazac... - tlo jest genialne :] pozdr[piwo]
WavaMiva Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Napisano 8 Sierpień 2003 Niestety chyba zaprzestane prac w tej bitwie gdyz dzisiaj wyjezdzam[dresik] i wroce nie wczesniej niz 24.08, a wtedy bedzie juz po bitwie...:( Mam nadzieje ze załapie sie na nastepną ...;)
giorgione Napisano 8 Sierpień 2003 Napisano 8 Sierpień 2003 a moze zrobisz tą pracke i pod koniec prześlesz ja na foreum - bo barzdo dobrze to wygląda- i na prawde jest godne uwagi. Giorgione
saygon Napisano 16 Sierpień 2003 Napisano 16 Sierpień 2003 szkoda ze wyjżdzasz, ale twoja praca przechodzi dalej do oceny przez jury. gratulacje.
Rekomendowane odpowiedzi