FaNTOMAS Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 Jak by ktoś chciał mam do rozdania 5 zaproszeń do kont gmail.com, niech pięć osób napisze w swoich odpowiedziach w tym wątku e-maile a ja na nie wyślę zaproszenia. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 [email protected] :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 FaNTOMAS, czasy kiedy o zaproszenie do gmail bylo trudno sie skonczyly ;)... Wiec nie wiem po co taki watek. (ja mam 100 zaproszen, tak jak setki innych userow i jak ktos chce zaproszenie moze najzwyklej w swiecie skrobnac maila) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaNTOMAS Napisano 1 Marzec 2006 Autor Share Napisano 1 Marzec 2006 malefatal -> przepraszam, że założyłem taki wątek, nie wiedziałem jakie zło czynię... ale jak widać ktoś skorzystał (hindus) i już wysłałem zaproszenie. Pozdrowionka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość harvest Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 FaNTOMAS sarkazm sarkazmem, ale i tak Leru wyrzuci ten watek :D... A zaproszenia: http://gmail.afraid.org/ http://www.google.pl/search?hl=pl&q=gmail+invites&btnG=Szukaj&lr= 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaNTOMAS Napisano 1 Marzec 2006 Autor Share Napisano 1 Marzec 2006 jeszcze 2 e-maile i sam jestem zatym aby usunięto ten wątek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi