sticko Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 Modeluje w nurbsie i tam nie mam tak naprane tych lini wiecie dlaczego tak sie robi i jak tego uniknac. w nurbsie mam nie tak wiele vetrexow biore zeby mi pokazalo siatke iiii........szok jedna wielka zamota :( czy noga jest juz do wyzucenia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 Normalne sprawa, modelujesz nurbsami, ale max żeby to wyrenderować musi zrobić z tego trójkąty i właśnie tą siatkę ci pokazuje, proponuje zapoznać się bliżej z roletą surface approximation. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 zrób w nurbsach nie patrz na siatke konwertuj i sie nei przejmuj :) co ma do tego siatka ? ważne żeby model wyglądał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sticko Napisano 5 Marzec 2006 Autor Share Napisano 5 Marzec 2006 dziekowka narazie nie bede patrzyl na siatke z czasem sie tego naucze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi