Skocz do zawartości

Problem z instalacja

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam win98 , jest niedawno po formacie wiec system jest raczej swierzy i gdy instalooje maxa5 to zaraz na poczatku instalki gdy naciskam klawisz \"next\" (:P) wyskakuje mi error ze \"Could not copy e:\\3DSMAX\\eula\\AdskLicense.ini. Instalation will halt\" . Nie jest to wina wadliwego CiDika bo moge bez problemu zgrac ten plik na dysk i nic sie nie dzieje. Moge rownie dobrze zgrac calego CiDika na dysk, i gdy instaluje z dysku wyskakuje mi tez sam komunikat ze nie moze skopiowac pliku ktory teraz znajdooje sie na dysku i nie ma mowy ze jest jakis wadliwy. Niewiem co z tym zrobic, poprzednio mialem win98 i maxik chodzil bez zarzutów i teraz jestem w kropce [co?]. Jesli ktos moze mi pomoc to bede bardzo wdzieczny.

pozdro RoMbi

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

plytka jest w 100% dobra bo instalowolo z nije pare osoob i im dziala bez problemu. Nawet gdy kumpel nagral mi maxa na inna plytke to dalej tak samo sie dzialo i nie mam ZIELONEGO POJECIA o co biega.

Napisano

W ostateczności chyba wezme i wrzuce XP, ale jeszcze chce pokombinowac cos, moze zadziala. Mialem zainstalowana cdille i mialem tez ukryty katolog, odinstalowalem cdille , wywalilem katalog i dalej wyskakuje mi ten glupi komunikat ze nie moze skopiowac AdskLicense.ini . Kurcze zaraz rozwale to glupie pudleko i tyle bedzie. Pomocyyyyyy......