MareG Napisano 8 Sierpień 2003 Share Napisano 8 Sierpień 2003 to moja superprosta koncepcja: 2 kolory: K=100, Y=100 pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 8 Sierpień 2003 Share Napisano 8 Sierpień 2003 o final render :) - popracuj nad liternictwem lezy zupelnie (ale samo logo - bez literek wysmietnite) - choc zalecal bym troszke je uproscic moze kreski pogruic nie wiem trzeba bylo by poprobowac - pozdawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 8 Sierpień 2003 Share Napisano 8 Sierpień 2003 final render [lol][rotfl]:D[lol2] niemoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 9 Sierpień 2003 Share Napisano 9 Sierpień 2003 zdecydowanie dodac kropki i nie pogrubiac tych literek :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 10 Sierpień 2003 Share Napisano 10 Sierpień 2003 mi tez litery nie przypadaja do gustu ale samo logo jest swietne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 10 Sierpień 2003 Share Napisano 10 Sierpień 2003 To jest wlasnie dobry przyklad na proste logo........no i prosba ta co wszyscy popraw literki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 10 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2003 Przedstawiam moja poprawiona wersje logo tak bardziej na powaznie, oczywiscie zmienilem czcionki :) i kolor, glowny symbol pozostal bez zmian. Na razie to wszystko, w razie potrzeby zamieszcze szczegolowy zwymiarowany rozrys wszystkich elementow. Jakosc jest troche kiepska, bo to szybka konwertka z Corela na TGA, a dalej na GIF. pozdro Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 10 Sierpień 2003 Share Napisano 10 Sierpień 2003 podoba mi sie ta wersja na bialej koszulce z napisem ale moze sprobuj jakis kolor jeszcze dodac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 10 Sierpień 2003 Share Napisano 10 Sierpień 2003 10x to z podkresleniem poprosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi