Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

czesc wszystkim. ciesze sie ze wam wszystkim wyszlo podkrecanie kart :), ale mi nie wyszlo i totalnie wysypalo mi kompa. Teraz tylko słysze ze instaluje sie winda a nic nie widac (nie wyswietla obrazu) karta chyba nie padla bo przy odpaleniu kompa widac wszystko na ekranie do momentu pojawienia sie ekranu welcome i potem ciemnosc :). HELP ME PLEASE. (mam gfmx4 podkrecilo mi go na quadro 4 500 ale za to nie moglem zainstalowac maxtreme ? )

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Uruchom w trybie awaryjnym i odinstaluj drivery do karty graficznej. Ps: jaki masz windows? mam nadzieje ze nie robiles tego na 98/me ? :P

Napisano

najlepiej zrob formata...i wtedy zobacz co sie dzieje..

pzdr

Napisano

A sprobuj go uruchnic w trybie VGA 640/480. Gdzies byla taka funkcja w menu startowym chyba. A jaki masz system?

Napisano

po pierwsze jaki masz system ( pytanie ponawiam ze 4 razy )

wiec jesli masz win2k zrob tak ( rada) :

startuj z cd z windows ( musisz zbootowac z cd cd booten az zobaczysz takie cosik:

pic2.gif

i przytym nie reparowac systemu ® tylko

instalowac (ENTER) nie przejmuj sie nie bedzie jescze znowu tego instalowac .

potem znajdzie ta instalacja exsystujacy system ( C:\\winnt) i instalacja zapyta czy chcesz reparowac czy instalowac na nowo

przy TYM 2 pytaniu odpowiadasz REPAIR

potem leci instalacja / reparatura dalej

w tym przypadku beda wszystkie komponenty na nowo przez windows rozpoznane przy czym wszystkie programy wczesniej instalowane pliki itd zostaja na hd nie beda wymazane

powinno funkcjonowac z xpee tez

==============

powodzenia

Napisano

meg jak zrobilas ten scrren? aparatem cyfrowym (bo chyba nie printscreen :P)

Napisano
  • Autor

dzieki wszystkim za rady :) wlasnie skonczylem instalowac system od nowa :). teraz zabiore sie do podkrecania jeszcze raz :D.

Napisano

moze lepiej nie rob bo znow cos cie spieprzy. i jaki w koncu nasz system? (ps - czy wiesz co to jest system operacyjny ? sory ze pytam ale nie chcesz dziwnie odpowiedziec..)

Napisano
  • Autor

heh :D system oczywiscie xp (english vers

jak wszystko w moim compie)