stich Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 Mój kolega zrobił layout przyszlej strony jest to narazie WIP ale chciałbym żebyście sie wypowiedzieli jak co wam sie podoba, a co nie. http://fileshare.allohost.fastom.info/uploads/6495d199f5.jpg Jak bede maił postęp do wrzuce.
Drakula Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 kolega? skoro robi strony, to powinien miec dostep do netu. Czemu sam nie wystawil sajta do oceny ? EDIT: link nie dziala
Maceo Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 Sama w sobie grafa nie jest do dupy, ale myślę, że jak na stronkę portfolio (bo taka ma chyba być) nie pasuje. Wogóle jako nośnik informacji mi się nie podoba. Za duże są kontrasty, które moim zdaniem powinny być zarezerwowane dla tekstu i zawartości a nie dla tła. Poza tym panuje straszny rozgardiasz. Oczywicie z tego zrzutu można bardzo fajnie wybrnąć i zrobić coś ciekawego. Według mnie to co powinniście zmienić to kolorystykę. Wprowadźcie kolor, czerń z bielą jest niesamowicie łatwa do pracy z, ale jest przy tym przewaznie nudna i mało atrakcyjna. Inna opcja to taki trochę zacofany eklektyzm. Eklektyczny, bo wrzucacie na pałę modne kółeczka i samolociki i linie takie połamane, a zacofany, że te motywy były modne 3 lata temu. Pozdr.
EMP Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 nie jest źle… kolorki by sie przydaly… Maceo z tym zacofaniem to chyba przesadziles xD
chudy Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 musze sie zgodzić z Maceo, jeśli ta strona ma przekazywać jakąś treść to chyba będzie kiepsko. patrząc sie na ten layout nie wiedziałem na czym sie skupić, strasznie nieczytelny jest...... chociaż grafika jako taka niezła, ale nie nadaje sie za bardzo na strone
Huter Napisano 13 Marzec 2006 Napisano 13 Marzec 2006 Dużo dużo dużo... nic nie widać... po chwili przgelądaniu strony tego typu oczy pewnie zabolą ...
Rekomendowane odpowiedzi