Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

przy uruchamianiu maxa 6 pojawia sie komunikat "Nie znaleziono punktu wejscia procedury ?addLinksG1Continuity@AcGeImpCompositeCurve3d@@QAEXN@Z w bibliotece AcGe16.dll" tych plikow dll nie mialem wczesniej sciagelem je z neta. Wzucilem je do windowsa do program files/common file... itd i dalej to samo, maxa odinstalowalem reinstalowalem i dalej nic blagam o pomoc mam win xp i maxa 6 pozdr

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

niie jest z biblioteki maxa bo gdy szykalem na necie rozwiazania problemu to ludzie mieli ten sam problem ale z innymi programmami takimi jak AutoCad itp ale rozwiazania sie nie doczytalem :/

Napisano

Tez mialem ten problem z 7 Albowiem chcialem odpalic sciagnietyt trial i wyskoczylo ze brakuje mi jakies biblioteki to ja sciagnelem ;] Pozniej ze brakuje jeszcze innej i jeszcze innej ;] No to sciagnelem i wyskakiwal mi ten blad co tobie No to zainstalowalem na nowo maxa I nadal wyskakiwal ten blad Usunolem Te sciagniete bibliotek zainstalowalem jeszcze raz maxa I Dziala ok A ten Trial odpalam bezposrednio w maxie a nie prze Nacisniecie dwukrotne na plik ;) o to biblioteki ktore usunolem zeby chodzilo: ac1st16.dll acge16.dll acdb16.dll