outron Napisano 11 Sierpień 2003 Share Napisano 11 Sierpień 2003 W związku z uwagami do mojego poprzedniego logo zrobiłem nowe i myślę, że lepsze. Zapraszam do oceny mojej pracy! [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
outron Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2003 [rotfl] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
outron Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2003 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
outron Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2003 :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
outron Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2003 TA DA!!! CZARNA :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 11 Sierpień 2003 Share Napisano 11 Sierpień 2003 outron wydaje mi sie ze czytelniejsze to to logo jest na bialej niz na czarneja co do samego loga to nie mam zastrzezen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 11 Sierpień 2003 Share Napisano 11 Sierpień 2003 Hmm... Logo zdecydowanie lepsze od poprzedniego projektu. Natomiast zbyt skomplikowane w sensie takim iż jak zamieściłeś nawet obraz, po pomniejszeniu staje się nieczytelne. Kolorki zmieniłbym również ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi