jckob Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 Mam pytanie, poniewaz przezucilem sie z Vray`a na brazil i dopiero sie ucze brazila to niewiem gdzie w materialach jest taka opcja jak w vraymtl glossiness przy reflect? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 Ale w czym problem przecież tam pisze wszystko :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jckob Napisano 19 Marzec 2006 Autor Share Napisano 19 Marzec 2006 nie...mam pelna wersje, ale chodzi mi o to ze w vray`u w Vraymtl w reflect jak sie zmiejszy glossiness na np. 0,8 to jest tak jakby "zamazany reflect" i niemoge tego znalesc w brazilu. bo w brazil mtl niema tego chyba, niemoge znalesc. Czy wiecie o co mi chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 omg ;] wy chyba macie cos z patrzałkami nie tak ;] on sie pyta gdzie jest gloossy w brazilu bo sie z vraya na brazila przezucil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 Jest Brazilowy materiał do szkła i tam zdaje się masz możliwość zrobienia glossy. Dziwny tytuł wątku jak ma być o Brazilu:) No i dość specyficzny pomysł powrotu do Brazila który już nie jest rozwijany (a szkoda) Vray ukatrupił tego świetnie zapowiadającego się renderera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi