Napisano 20 Marzec 200619 l Hm... Z racji tego iz od CG do ruchomych obrazow itp jest tzw "rzut beretem", postanowilem zalozyc topik. Mam nadzieje, ze ktos jako tako orientuje sie w temacie i bedzie mogl mi co nieco opisac, lub odeslac do jakiegos artukulu w necie. Generalnie interesuje mnie wszystko co dotyczy "Metod przetwarzania sekwencji obrazow". Pomozcie spragnionemu wiedzy ;) Siedzi tu paru specow od animacji i filmu, wiec chyba nie bedzie problemu :) *Szukalem na google *szukalem na wiki i innych (podobnych) portalach serwujacych wiedze.
Napisano 20 Marzec 200619 l co chcesz osiagnac? bo przetwarzanie to moze byc tylko zmniejszenie bitrate albo zrobienie tak zeby wogole wyszlo cos innego...
Napisano 20 Marzec 200619 l Autor nie chce osiagnac nic :P Chce jak najwiecej informacji nt w/w tematu xD Generalnie chodzi o to, ze brat ma z tego niedlugo laborki i chce sie troche dowiedziec :P
Napisano 20 Marzec 200619 l a o co konkretnie chodzi? skladanie filmu z klatek po obrobce wsadowej ps i zmieleniu premierem?
Napisano 20 Marzec 200619 l nie wiem czy o to chodzi na przyklad -> http://www.divx.pl/articles.php w kazdym badz razie wiele ciekawych informacji, ostatnio sam duzo nad tym siedzialem