Posted March 20, 200619 yr Hm... Z racji tego iz od CG do ruchomych obrazow itp jest tzw "rzut beretem", postanowilem zalozyc topik. Mam nadzieje, ze ktos jako tako orientuje sie w temacie i bedzie mogl mi co nieco opisac, lub odeslac do jakiegos artukulu w necie. Generalnie interesuje mnie wszystko co dotyczy "Metod przetwarzania sekwencji obrazow". Pomozcie spragnionemu wiedzy ;) Siedzi tu paru specow od animacji i filmu, wiec chyba nie bedzie problemu :) *Szukalem na google *szukalem na wiki i innych (podobnych) portalach serwujacych wiedze.
March 20, 200619 yr co chcesz osiagnac? bo przetwarzanie to moze byc tylko zmniejszenie bitrate albo zrobienie tak zeby wogole wyszlo cos innego...
March 20, 200619 yr Author nie chce osiagnac nic :P Chce jak najwiecej informacji nt w/w tematu xD Generalnie chodzi o to, ze brat ma z tego niedlugo laborki i chce sie troche dowiedziec :P
March 20, 200619 yr a o co konkretnie chodzi? skladanie filmu z klatek po obrobce wsadowej ps i zmieleniu premierem?
March 20, 200619 yr nie wiem czy o to chodzi na przyklad -> http://www.divx.pl/articles.php w kazdym badz razie wiele ciekawych informacji, ostatnio sam duzo nad tym siedzialem