Ameras Napisano 21 Marzec 2006 Napisano 21 Marzec 2006 Wrzucam stronke do oceny http://ameras.trap17.net zmieniłem stronke klanowa na inny serv:p i zrobiłem ta ale pusta narazie.. będe z nią cos robil dalej..:P
vv3k70r Napisano 21 Marzec 2006 Napisano 21 Marzec 2006 poprawna strona wyceniam na dwadziescia batow za ciemne litery po lewej na ciemnym tle, 3 baty za zrobienei automatem zamiast wpisanie tak krotkiego kodu z reki (albo skopiowwanie z wlasnego archiwum gotowcow), oklaski za rysunek
Ameras Napisano 21 Marzec 2006 Autor Napisano 21 Marzec 2006 Rysunek podesłał mi kumpel z klanu jako tapete.. z tym było akurat mało roboty..
Lis Napisano 21 Marzec 2006 Napisano 21 Marzec 2006 Wycenili czyli rozumiem że o kasę chodzi? Mamonę? Kapuchę? Sory ale ja bym takiej strony nawet nie pokazywał. Strona jakoś działa to racja. php chodzi. Ale wygląda to tragicznie. Design a raczej aDesign. Sorki stary ale takie moje zdanie. Radzę popodglądać jakieś inne stronki. Ale takie sławne a nie byle jakie klany.
vv3k70r Napisano 21 Marzec 2006 Napisano 21 Marzec 2006 Lis-dlatego wycenilem w batach :) ale nie nalezy czlowieka dolowac, kazdy kiedys zaczal od wpisania naglowka :)
piotrek Napisano 21 Marzec 2006 Napisano 21 Marzec 2006 Fakt, design cieniutki. Same gradienty, w dodatku dość nieumiejętnie dobrane...
Rekomendowane odpowiedzi