Hindus Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Hej - szybkie pytanie bo czegos nei czaje - ustawiam rozmiar dokumentu w flashu 650 x 470 importuje poprzez ctrl+r plik jpg - rozmiar taki sam a jest on mniejszy i musze go skalowac - flash mx 2004. Dzieki pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Może masz inne jednoski? Upewnij się, że masz ustawione pixele. U mnie wszysko działa (Flash 8). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Marzec 2006 Autor Share Napisano 25 Marzec 2006 no własnie dziwna sprawa - bo przez file import idzie w takim samym rozmiarze ale trace cenne sekundy na przeciaganiu z library i na menu file a przez ctrl+r idzie szybko ale jest inny rozmiar i trzeba skalowac :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 e ale jest taka funkcja jak sie nie myle "Import to Stage" i to Ci walnie odrazu do sceny plik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 a może rozdziałka nie ta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2006 dobra chłopaki juz mi leru pomógł jakies poł miesiaca temu :] zapomniałem powiedziec - tak przez import to stage idzie - dzieki pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi