Napisano 25 Marzec 200619 l serwusik :) szukam, bo wydawało mi sie, ze na tym forum o tym było - ale nie moge znalezc :( JAk [przekonwertowac materiały vraya do standardowego maxowego ? - podobno są jakies skrypty. Na maxplugins.de nie znalazłem :(. Podpowiedzcie cos :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 25 Marzec 200619 l http://www.scriptspot.com/ VRayMtlConverter 2.0 ale nie wiem jak to dziala .... ale mozesz sprobowac.
Napisano 25 Marzec 200619 l Autor serwusik Bobby :) wielkie dzieki- zaraz zajrze :) :::::::EDIT::::::::::: znalazłem , sciagnałem , zainstalowałem i działa wybornie :) Jeszcze raz dzięki :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 4 Wrzesień 200618 l Autor serwus :) oooo, super. szukalem tego wątku i nie moglem znalezc :) MAterialy do vray mozna robic samemu, lub posciagac z netu. Zapewne u evermotionow sa jakies . Tu na forum tez ktos niedawno fajne udostępnił :). A odnośnie zamiany w drugą strone to tam chyba jest tez taki button :) pozdrawiam :)
Napisano 4 Wrzesień 200618 l OK Kannu, Obadam:) Senkju wielkie:) A co do tych udostepnianych na Forum...łykłem wszystkie:P