kannu Napisano 25 Marzec 2006 Napisano 25 Marzec 2006 serwusik :) szukam, bo wydawało mi sie, ze na tym forum o tym było - ale nie moge znalezc :( JAk [przekonwertowac materiały vraya do standardowego maxowego ? - podobno są jakies skrypty. Na maxplugins.de nie znalazłem :(. Podpowiedzcie cos :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Bobby_digital Napisano 25 Marzec 2006 Napisano 25 Marzec 2006 http://www.scriptspot.com/ VRayMtlConverter 2.0 ale nie wiem jak to dziala .... ale mozesz sprobowac.
kannu Napisano 25 Marzec 2006 Autor Napisano 25 Marzec 2006 serwusik Bobby :) wielkie dzieki- zaraz zajrze :) :::::::EDIT::::::::::: znalazłem , sciagnałem , zainstalowałem i działa wybornie :) Jeszcze raz dzięki :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Gość DELF Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 a powiedz mi skąd wogóle ściągnąć materiały do vraya?
Zbychowaty Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 siemanko ...a jak zrobic w druga strone? :)
kannu Napisano 4 Wrzesień 2006 Autor Napisano 4 Wrzesień 2006 serwus :) oooo, super. szukalem tego wątku i nie moglem znalezc :) MAterialy do vray mozna robic samemu, lub posciagac z netu. Zapewne u evermotionow sa jakies . Tu na forum tez ktos niedawno fajne udostępnił :). A odnośnie zamiany w drugą strone to tam chyba jest tez taki button :) pozdrawiam :)
Zbychowaty Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 OK Kannu, Obadam:) Senkju wielkie:) A co do tych udostepnianych na Forum...łykłem wszystkie:P
Rekomendowane odpowiedzi