Scottero Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 MODELUJESZ? TWORZYSZ TEXTURY LUB COKOLWIEK INNEGO? MASZ DOZO WOLNEGO CZASU I NIE WIESZ CO Z NIM ZROBIC? ALBO PO PROSTU CHCESZ NABYC DOSWIADCZENIA POTREZBNEGO PRZY PRODUKCJI GIER KOMPUTEROWYCH? ZAPRASZAMY NA: http://WWW.FACTORYGAMES.FORUMER.PL GDZIE ZNAJDZIESZ DZIAL REKRUTACJA I WSZYSTKIE POTRZEBNE INFORMACJE.
velrod Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 Przeglądałem mniej więcej waszą stronkę i zanim sie zarejestruje chciałbym prosić żebyście napisali czy nadal potrzebujecie grafika 3D + texturowanie, i o rozwinięcie kwestii "pierwsza praca za darmo" bo nigdzie niemogłem znależć dokładniejszych informacji na ten temat.
arcade Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 to znaczy że to amatorski projekt velrod, który usiłuje sprawiać wrażenie profeski. Jest specjalny dział do ogłoszeń Free, nie wiem czy zauważyłeś Scottero, ale pisząc (któryś już raz) w dziale "Praca oferowana / szukana BEZ OGŁOSZEŃ FREE" wprowadzasz ludzi w błąd. :/
Scottero Napisano 5 Kwiecień 2006 Autor Napisano 5 Kwiecień 2006 ej sory ale w temacie jest napisane FREE: Factory Games Interactive FREE TO ZNACZY CHYBA ZE NAPISALEM NO NIE?? A w kwestii rekrutacji potrzebujemy jeszcze grafikow a pierwsza praca za free chodzilo mi o to ze przy produkcji pierwszej gry pracujemy za darmo.
ofca Napisano 5 Kwiecień 2006 Napisano 5 Kwiecień 2006 no tyle ze dzial w ktorym umiesciles wpierw ogoszenie(bo widze ze juz przeniesione) zwie sie "Praca Oferowana/Szukana (bez ogłoszeń FREE) " . wiec nie dziw sie :)
Marduk Napisano 6 Kwiecień 2006 Napisano 6 Kwiecień 2006 [...] przy produkcji pierwszej gry pracujemy za darmo. Jeśli wogóle uda się ją skończyć... a nawet jeśli to wcale nie oznacza, że ktoś od tak wyłoży kase na wasze kolejne "dzieło" ... najpierw trzeba się wybić... i niestety to nie jest takie różowe jak się wszystkim wydaje...
Rekomendowane odpowiedzi