Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Przeglądałem mniej więcej waszą stronkę i zanim sie zarejestruje chciałbym prosić żebyście napisali czy nadal potrzebujecie grafika 3D + texturowanie, i o rozwinięcie kwestii "pierwsza praca za darmo" bo nigdzie niemogłem znależć dokładniejszych informacji na ten temat.

Napisano

to znaczy że to amatorski projekt velrod, który usiłuje sprawiać wrażenie profeski.

Jest specjalny dział do ogłoszeń Free, nie wiem czy zauważyłeś Scottero, ale pisząc (któryś już raz) w dziale "Praca oferowana / szukana BEZ OGŁOSZEŃ FREE" wprowadzasz ludzi w błąd. :/

Napisano

ej sory ale w temacie jest napisane

FREE: Factory Games Interactive

FREE TO ZNACZY CHYBA ZE NAPISALEM NO NIE??

A w kwestii rekrutacji potrzebujemy jeszcze grafikow a pierwsza praca za free chodzilo mi o to ze przy produkcji pierwszej gry pracujemy za darmo.

Napisano

no tyle ze dzial w ktorym umiesciles wpierw ogoszenie(bo widze ze juz przeniesione) zwie sie "Praca Oferowana/Szukana (bez ogłoszeń FREE) " . wiec nie dziw sie :)

Napisano
[...] przy produkcji pierwszej gry pracujemy za darmo.

Jeśli wogóle uda się ją skończyć... a nawet jeśli to wcale nie oznacza, że ktoś od tak wyłoży kase na wasze kolejne "dzieło" ... najpierw trzeba się wybić... i niestety to nie jest takie różowe jak się wszystkim wydaje...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności