Fatum Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 Dziekuje za rozwiazanie mojego ostatniego problemu z morforingiem jeszcze nie zdazylem na cacy obczaic ale jush wiem o co chodzi;) Very thX:D:D. Moim kolejnym problemem i raczej na nim sie nieskonczy, przeprasham:P jest zrobienie w Adobe After Effect.. lub jakims innym programem do editingu video nie wiem jak to powiedziec - "kontury filmu" o cios takiego chodzi:?? PoZdrawiam ;))
Kenzo Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 Fatum błagam morfingu a nie morforingu (Na poczatku myslalem, ze zrobiles literowke)
piotrek Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 Nie wiem czy dobrze myślę, ale to co pokazałeś, to CG, więc możesz wyrenderować uzywając shaderów toon lub włączając rendering konturów.
Fatum Napisano 28 Marzec 2006 Autor Napisano 28 Marzec 2006 Yhmm. szkoda ze nie jestem doswiadczonym uzytkownikiem i nie rozumiem:/ sorka ale boglbys dokladniej mintrill:)? jak muwiles o wlaczniu shaderow toon lub wlaczajac rendering konturow to mash na mysli 3Dmaxa? bo niestety na 3D nie mam wogole pojecia:)
piotrek Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 Takie coś raczej na pewno jest w maxie. Poszukaj topiców o renderowaniu siatki.
Rekomendowane odpowiedzi