Napisano 28 Marzec 200619 l Dziekuje za rozwiazanie mojego ostatniego problemu z morforingiem jeszcze nie zdazylem na cacy obczaic ale jush wiem o co chodzi;) Very thX:D:D. Moim kolejnym problemem i raczej na nim sie nieskonczy, przeprasham:P jest zrobienie w Adobe After Effect.. lub jakims innym programem do editingu video nie wiem jak to powiedziec - "kontury filmu" o cios takiego chodzi:?? PoZdrawiam ;))
Napisano 28 Marzec 200619 l Fatum błagam morfingu a nie morforingu (Na poczatku myslalem, ze zrobiles literowke)
Napisano 28 Marzec 200619 l Nie wiem czy dobrze myślę, ale to co pokazałeś, to CG, więc możesz wyrenderować uzywając shaderów toon lub włączając rendering konturów.
Napisano 28 Marzec 200619 l Autor Yhmm. szkoda ze nie jestem doswiadczonym uzytkownikiem i nie rozumiem:/ sorka ale boglbys dokladniej mintrill:)? jak muwiles o wlaczniu shaderow toon lub wlaczajac rendering konturow to mash na mysli 3Dmaxa? bo niestety na 3D nie mam wogole pojecia:)
Napisano 28 Marzec 200619 l Takie coś raczej na pewno jest w maxie. Poszukaj topiców o renderowaniu siatki.