Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hello.

Przedstawiam wam moją ostatnią pracunię a mianowicie kuchenieczke oraz jadalnieczkę :). Rendereczek w Vałrajku w 3ds maksymiljanie.ósemeczce.

Męczenie procesorka jednym ujęciem to około 7 godzineczek.

Pozdrowionka 2 all.

kuchnia12mod3tc.jpg

kuchnia11mod9nk.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

ojojoj .. pięknie dopasowałes widok za oknem .. wsam raz się zgadza .. ale chyba rozmazanie tu dostrzegam .. to tak jakbym wstał rano i szedł przez dom z zaklejonymi oczami :P a i jeszcze powiem że noga od stołu dziwnie się prezentuje jakas za gruba a moze coś więcej niż cylinder byłoby lepszym rozwiązaniem. pozdrawiam

Napisano

Coś nie tak z radiacją (może poziom gamma za mocny?)

Równiez coś nie tak ze skalą przedmiotów.

Drzwi w drugiej kamerze.

Napisano

Witam.

Dziekuje za komentarze.

Co do tego rozmycia to jest to celowy element sceny wykonany w corelu.

Drewno racja troszeczke ma za duzy reflection a skala modeli jest jak najbardziej poprawna .

Pozdrawiam.

Napisano
Witam.

Dziekuje za komentarze.

Co do tego rozmycia to jest to celowy element sceny wykonany w corelu.

Drewno racja troszeczke ma za duzy reflection a skala modeli jest jak najbardziej poprawna .

Pozdrawiam.

Więc jak skala jest OK tzn. że pomieszczenie jest b. wysokie (chyba że tak zamierzałeś) ale napewno nie jest to 2.60-2.70 jak to sie ma w dzisiejszych czasach (stąd moje czepianie się skali).

Szafka wisząca w kuchni powinna mieć mniejszą przestrzeń między sufitem a góra szafki, dot. to również żaluzji.

Napisano

Bardzo ladnie, troche sugestii ode mnie:

Zbyt mocne swiatlo z zewnatrz. Okno jest bardzo mocno oswietlone, nieproporcjonalnie do podworka. Material na filizance troche nie pasuje. W zlewie zamieszanie. Szklanki w szafce nie wygladaja na przezroczyste. Podloga za bardzo lsni, pod stolem to wyglada troche nie teges. Ogolnie jezeli decydujesz sie na sterylnosc, to ja trzymaj (scierka). Na 1 fotce w prawym dolnym rogu, to kawalek mebla czy zle nalozony material? :) I to co Wymieniono wczesniej, jest zbyt nieostro. Pozdro

Napisano

Savoy-w kuchni jak i w jadalni sufit jest na wysokości 2,6m :) a zła skala modeli wynika z tego,iż zmniejszyłem lens kamery aby w kadrze zmiesciła sie cała kuchnia a nie tylko urywek.

Pozdrawiam.

Napisano

1.okap wydaje sie byc za wysoko (jaka masz wysokosc od kuchenki do okapu?)

2.nie widzi mi sie ten prog z hallu do kuchni

3.zasloneczki za krotkie :>

4.no i ta niebieska lodowka, ktora do niczego nie pasuje

pozdro

Napisano

dla mnie wszysko piękniutko, stylowo i elgancko, nie kumam tylko tych małych drzwi z 2 rendera - co to jest to jasne pod nimi ???

ps. troche za ciemna kuchenka w sosunku do reszty

pozr

Napisano

Witam.

Dzieki jeszcze raz za comments.

grande-wysokość od okapu do kuchenki to niecałe 90 cm.Zasłonki racja troche krótkie.

3de-drzwi są okay ,ja tam nie widze nic jasnego pod nimi:)

Terrorhead- co do lodówki ,juz zmieniam na kolor nie limonkowy:) a chrom (wydaje mi sie ,że bedzie pasowac

Pozdrawiam.

Napisano

A i tu dołączam render bez dodatków w corelu i ze standardowymi opcjami kamery .Błędy są i juz je poprawiam a pokazuje tylko aby udowodnić ze to tylko przez ową kamere wszystko wydawało sie niewymiarowe

Pozdrawiam

kuchnia141ps.jpg

Napisano

aaa widzisz to ujęcie znacznie lepsze, pod drzwiami rzeczywiście nic nie ma, ale teraz widze że sa w innym pomieszczeniu, w poprzednim było przekłamanie perspektywy i wyglądały na bardzo małe, ale podtrzymuje swoje zdanie że bardzo fajna pracka

pozdr

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności