daymon Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Hello. Przedstawiam wam moją ostatnią pracunię a mianowicie kuchenieczke oraz jadalnieczkę :). Rendereczek w Vałrajku w 3ds maksymiljanie.ósemeczce. Męczenie procesorka jednym ujęciem to około 7 godzineczek. Pozdrowionka 2 all. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 o nawet ladnie :D ktos napewno jakies bledy znajdzie ja sie nawet nie doszukuje ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 ojojoj .. pięknie dopasowałes widok za oknem .. wsam raz się zgadza .. ale chyba rozmazanie tu dostrzegam .. to tak jakbym wstał rano i szedł przez dom z zaklejonymi oczami :P a i jeszcze powiem że noga od stołu dziwnie się prezentuje jakas za gruba a moze coś więcej niż cylinder byłoby lepszym rozwiązaniem. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Savoy Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Coś nie tak z radiacją (może poziom gamma za mocny?) Równiez coś nie tak ze skalą przedmiotów. Drzwi w drugiej kamerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 drewno chyba zbyt mocno odbija, siedzenia zbyt kwadratowe, ogolnie niezle, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 A ja się doczepię do zielonych zasłonek. Reszta bardzo ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 straszniutko rozmytka globalniutka iluminacyjka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 2 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Witam. Dziekuje za komentarze. Co do tego rozmycia to jest to celowy element sceny wykonany w corelu. Drewno racja troszeczke ma za duzy reflection a skala modeli jest jak najbardziej poprawna . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 bardzo ładniuteńkie, szczegółowiutkie, nawet rureczka do grzejniczka jest. lodóweczka zbyt niebieściunia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Savoy Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Witam. Dziekuje za komentarze. Co do tego rozmycia to jest to celowy element sceny wykonany w corelu. Drewno racja troszeczke ma za duzy reflection a skala modeli jest jak najbardziej poprawna . Pozdrawiam. Więc jak skala jest OK tzn. że pomieszczenie jest b. wysokie (chyba że tak zamierzałeś) ale napewno nie jest to 2.60-2.70 jak to sie ma w dzisiejszych czasach (stąd moje czepianie się skali). Szafka wisząca w kuchni powinna mieć mniejszą przestrzeń między sufitem a góra szafki, dot. to również żaluzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuteQ Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Bardzo ladnie, troche sugestii ode mnie: Zbyt mocne swiatlo z zewnatrz. Okno jest bardzo mocno oswietlone, nieproporcjonalnie do podworka. Material na filizance troche nie pasuje. W zlewie zamieszanie. Szklanki w szafce nie wygladaja na przezroczyste. Podloga za bardzo lsni, pod stolem to wyglada troche nie teges. Ogolnie jezeli decydujesz sie na sterylnosc, to ja trzymaj (scierka). Na 1 fotce w prawym dolnym rogu, to kawalek mebla czy zle nalozony material? :) I to co Wymieniono wczesniej, jest zbyt nieostro. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 2 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Savoy-w kuchni jak i w jadalni sufit jest na wysokości 2,6m :) a zła skala modeli wynika z tego,iż zmniejszyłem lens kamery aby w kadrze zmiesciła sie cała kuchnia a nie tylko urywek. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 2 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Guteq to nie kawałej mebla tylko część listwy podłogowej,co do zlewu nie wiem czemu taki dziwny mix mi wyszedł w nim. :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 1.okap wydaje sie byc za wysoko (jaka masz wysokosc od kuchenki do okapu?) 2.nie widzi mi sie ten prog z hallu do kuchni 3.zasloneczki za krotkie :> 4.no i ta niebieska lodowka, ktora do niczego nie pasuje pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3de Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 dla mnie wszysko piękniutko, stylowo i elgancko, nie kumam tylko tych małych drzwi z 2 rendera - co to jest to jasne pod nimi ??? ps. troche za ciemna kuchenka w sosunku do reszty pozr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrorhead Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 jak dla mnie lux, kolorowo, jasno tylko rzeczywiscie lodoweczka sie wybija strasznie z tym niebieskim ;) limonkowa pasowalaby bardziej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 3 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2006 Witam. Dzieki jeszcze raz za comments. grande-wysokość od okapu do kuchenki to niecałe 90 cm.Zasłonki racja troche krótkie. 3de-drzwi są okay ,ja tam nie widze nic jasnego pod nimi:) Terrorhead- co do lodówki ,juz zmieniam na kolor nie limonkowy:) a chrom (wydaje mi sie ,że bedzie pasowac Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 3 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2006 A i tu dołączam render bez dodatków w corelu i ze standardowymi opcjami kamery .Błędy są i juz je poprawiam a pokazuje tylko aby udowodnić ze to tylko przez ową kamere wszystko wydawało sie niewymiarowe Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3de Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 aaa widzisz to ujęcie znacznie lepsze, pod drzwiami rzeczywiście nic nie ma, ale teraz widze że sa w innym pomieszczeniu, w poprzednim było przekłamanie perspektywy i wyglądały na bardzo małe, ale podtrzymuje swoje zdanie że bardzo fajna pracka pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi