FrodoK Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 Tytuł wydumany, ale jest.. natomiast praca w toku, ciekaw jestem Waszych opinii. Obrazek przygotowuję w PS 4 przy pomocy tabletu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 jak narazie IMO swietne ;) klimatyczne i z dusza :D powodzenia pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogue Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Zgadzam się, swietny klimat. Fajny kontrast czerwonego ludka, i zimnego otoczenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 ET jeżdrzący na choince, narazie tyle widze:p ale czekamy na postępy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 Kompozyca sie troche sypie chyba - ludek nie jest pierwszym punktem przycigajacym wzrok tylko ta choina w tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powelt Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 Czy ja wiem z tą kompozycją. Dla mnie good:) Fajny pomysł:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi