pileq Napisano 15 Sierpień 2003 Napisano 15 Sierpień 2003 witam wszystkich ! Mam problem niesamowity. Mam athlona xp 1700 +, 256 DDR\'a, ge-force 2 mx 400 przemianowane na quadro mx/r 400. Gdy wlaczam max\'a i niezaleznie od tego co robie po jakims czasie wyskakuje mi \"An error has occure and application will now close\" To samo wystepje na max\'ie 4 i 5 niezaleznie od wersji programu wersji windowsa (pronbowalem 98, Me, 2000 i Xp) i service packa na systemie. Prosze niech ktos mi pomoze bo dostaje szalu [urwanie glowy]
gonre Napisano 15 Sierpień 2003 Napisano 15 Sierpień 2003 ... a próbowałeś service packa do maxa?? po cos one sa. Jak to nie poomoZe to poZycz od kumpla karte grafiki i jA zamieN ze swojA, wtedy sie okaZe czy to karta. POOzdr
Bobby_digital Napisano 16 Sierpień 2003 Napisano 16 Sierpień 2003 Wiekszosci uzytkownikom maxa z tego co wiem ten blad wyskakuje, mi rowniez tylko nie tak często.:|
Gość Karawan Napisano 16 Sierpień 2003 Napisano 16 Sierpień 2003 Sformatuj dysk i koniecznie usun wszystkie partycje :P
pileq Napisano 16 Sierpień 2003 Autor Napisano 16 Sierpień 2003 udlao mi sie rozwiazac ten problem [winko] Jak sie okazalo nie mialem zainstalowancyh jednych ze sterownikow do karty poprawiajacych kompatybilnosc z plyta glowna (AGP itp.) Dzieki za zainteresowanie !
gonre Napisano 16 Sierpień 2003 Napisano 16 Sierpień 2003 Originally posted by Bobby_digital Wiekszosci uzytkownikom maxa z tego co wiem ten blad wyskakuje, mi rowniez tylko nie tak często.:| dobrze Ze nie naleZe do wiEkszoSci :D
Bacry Napisano 18 Sierpień 2003 Napisano 18 Sierpień 2003 Większość użytkowinków ma zainstalowaną masę pluginów, które ładują się przy starcie i obciążają maxa. Kiedy miałem czystego maxa nie było żadnych problemów. Teraz Vray trochę przeszkadza, ale co począć. Pozdrawiam Bacry
Rekomendowane odpowiedzi