Napisano 15 Sierpień 200321 l witam wszystkich ! Mam problem niesamowity. Mam athlona xp 1700 +, 256 DDR\'a, ge-force 2 mx 400 przemianowane na quadro mx/r 400. Gdy wlaczam max\'a i niezaleznie od tego co robie po jakims czasie wyskakuje mi \"An error has occure and application will now close\" To samo wystepje na max\'ie 4 i 5 niezaleznie od wersji programu wersji windowsa (pronbowalem 98, Me, 2000 i Xp) i service packa na systemie. Prosze niech ktos mi pomoze bo dostaje szalu [urwanie glowy]
Napisano 15 Sierpień 200321 l ... a próbowałeś service packa do maxa?? po cos one sa. Jak to nie poomoZe to poZycz od kumpla karte grafiki i jA zamieN ze swojA, wtedy sie okaZe czy to karta. POOzdr
Napisano 16 Sierpień 200321 l Wiekszosci uzytkownikom maxa z tego co wiem ten blad wyskakuje, mi rowniez tylko nie tak często.:|
Napisano 16 Sierpień 200321 l Autor udlao mi sie rozwiazac ten problem [winko] Jak sie okazalo nie mialem zainstalowancyh jednych ze sterownikow do karty poprawiajacych kompatybilnosc z plyta glowna (AGP itp.) Dzieki za zainteresowanie !
Napisano 16 Sierpień 200321 l Originally posted by Bobby_digital Wiekszosci uzytkownikom maxa z tego co wiem ten blad wyskakuje, mi rowniez tylko nie tak często.:| dobrze Ze nie naleZe do wiEkszoSci :D
Napisano 18 Sierpień 200321 l Większość użytkowinków ma zainstalowaną masę pluginów, które ładują się przy starcie i obciążają maxa. Kiedy miałem czystego maxa nie było żadnych problemów. Teraz Vray trochę przeszkadza, ale co począć. Pozdrawiam Bacry