owca Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 czy ma ktoś seriala do maya 7.0.1 PLE z www dobreprogramy.pl? generator kluczy na stronie producenta generuje klucze dla wersji 276MB a moja ma tylko 261 i klucze nie są poprawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 Owca - prosze o zapoznanie z regulaminem dotyczącym próśb o cracki i tym podobne http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2625 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owca Napisano 8 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2006 PLE to skrót od PERSONAL LEARNING EDITION czyli wersja do nauki obsługi oprogramowania. jest w 100% darmowa tylko potrzebny jest klucz a żeby go zdobić trzeba się zarejestrować na stronie producenta. jadnak klucze ze strony producenta są dla wersji zajmującej 276 MB i nie działają na mojej i nie wiem co w tym przypadku zrobić. może ma ktoś działający klucz? rejestrowałem się już kilka razy ale przysyłają mi ten sam klucz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 Ściągnij w takim razie wersję ze strony "producenta". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owca Napisano 8 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2006 znowu 300MB ściągania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 To sciągnij jeszcze raz - nikt nie będzie cie wyręczał przysyłając swoje klucze lub znalezione w internecie - skoro producent wymaga klucza to musisz sie do niego zwrocić - a branie czyjegos klucza i postępowanie niezgodnie z wolą prodecenta podchodzi pod crackowanie - cos za cos - rejestracja i sciaganie = darmowa wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owca Napisano 8 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2006 zwróciłem się do niego a on mi jakiś lipny dał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 więc nic z tego nie będzie - serial nepewno by działał gdybyś sciagnął wersje z oficjalnej strony a nie z serwisu ktory podałes - koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi