Napisano 8 Kwiecień 200618 l czy ma ktoś seriala do maya 7.0.1 PLE z www dobreprogramy.pl? generator kluczy na stronie producenta generuje klucze dla wersji 276MB a moja ma tylko 261 i klucze nie są poprawne.
Napisano 8 Kwiecień 200618 l Owca - prosze o zapoznanie z regulaminem dotyczącym próśb o cracki i tym podobne http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2625
Napisano 8 Kwiecień 200618 l Autor PLE to skrót od PERSONAL LEARNING EDITION czyli wersja do nauki obsługi oprogramowania. jest w 100% darmowa tylko potrzebny jest klucz a żeby go zdobić trzeba się zarejestrować na stronie producenta. jadnak klucze ze strony producenta są dla wersji zajmującej 276 MB i nie działają na mojej i nie wiem co w tym przypadku zrobić. może ma ktoś działający klucz? rejestrowałem się już kilka razy ale przysyłają mi ten sam klucz.
Napisano 8 Kwiecień 200618 l To sciągnij jeszcze raz - nikt nie będzie cie wyręczał przysyłając swoje klucze lub znalezione w internecie - skoro producent wymaga klucza to musisz sie do niego zwrocić - a branie czyjegos klucza i postępowanie niezgodnie z wolą prodecenta podchodzi pod crackowanie - cos za cos - rejestracja i sciaganie = darmowa wersja.
Napisano 8 Kwiecień 200618 l więc nic z tego nie będzie - serial nepewno by działał gdybyś sciagnął wersje z oficjalnej strony a nie z serwisu ktory podałes - koniec.