Gość ppx Napisano 9 Kwiecień 2006 Napisano 9 Kwiecień 2006 Witam jestem poczatkujacy praktycznie zielony w 3ds ja mam pytanie jak przesuwac te 4 pola co na nich widac obraz. bo nie potrafie tego obracac.
vv3k70r Napisano 9 Kwiecień 2006 Napisano 9 Kwiecień 2006 pan view, taka lapka w prawym dolnym rogu :) przeczytaj pilki referencyjne o uzywaniu interface
Leru Napisano 9 Kwiecień 2006 Napisano 9 Kwiecień 2006 ppx -> następnym razem jak będziesz chciał zadać pytanie to najpierw zapoznaj się z http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=484
XaoC Napisano 10 Kwiecień 2006 Napisano 10 Kwiecień 2006 nie potrafisz ruszac viewportami a 02-04-06 pisales o problemie ze nie wiesz jak stworzyc ubranie dla gotowego modelu, ktory sam stworzyles...sory...:/
XaoC Napisano 10 Kwiecień 2006 Napisano 10 Kwiecień 2006 Przepraszam za ogromną pomyłkę:/ Nie wiem, może to przez moja temp. 38C? Ja idę już spać i przepraszam jeszcze raz:/ Wezmę antybiotyk jeszcze na wszelki wypadek, gdyby miało mi się pogorszyć:/ A jeśli chcesz viewportem obracać to tutki se przerób:)
maverick sheep Napisano 10 Kwiecień 2006 Napisano 10 Kwiecień 2006 ppx faktycznie poszukaj tutkow w dziale tutki :) a albo na googlach , nawet jak nie znasz angielskiego albo znasz go nienajlepiej to jest masa po polsku...coz moge na razie napisac powodzenia no i witamy na forum ludzi zakreconych pozytywnie (patrz post wyzej :D)
Rekomendowane odpowiedzi