Napisano 9 Kwiecień 200618 l Witam jestem poczatkujacy praktycznie zielony w 3ds ja mam pytanie jak przesuwac te 4 pola co na nich widac obraz. bo nie potrafie tego obracac.
Napisano 9 Kwiecień 200618 l pan view, taka lapka w prawym dolnym rogu :) przeczytaj pilki referencyjne o uzywaniu interface
Napisano 9 Kwiecień 200618 l ppx -> następnym razem jak będziesz chciał zadać pytanie to najpierw zapoznaj się z http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=484
Napisano 10 Kwiecień 200618 l nie potrafisz ruszac viewportami a 02-04-06 pisales o problemie ze nie wiesz jak stworzyc ubranie dla gotowego modelu, ktory sam stworzyles...sory...:/
Napisano 10 Kwiecień 200618 l Przepraszam za ogromną pomyłkę:/ Nie wiem, może to przez moja temp. 38C? Ja idę już spać i przepraszam jeszcze raz:/ Wezmę antybiotyk jeszcze na wszelki wypadek, gdyby miało mi się pogorszyć:/ A jeśli chcesz viewportem obracać to tutki se przerób:)
Napisano 10 Kwiecień 200618 l ppx faktycznie poszukaj tutkow w dziale tutki :) a albo na googlach , nawet jak nie znasz angielskiego albo znasz go nienajlepiej to jest masa po polsku...coz moge na razie napisac powodzenia no i witamy na forum ludzi zakreconych pozytywnie (patrz post wyzej :D)