Gość User190 Napisano 17 Sierpień 2003 Napisano 17 Sierpień 2003 Co o niej sądzicie??? http://www.splutterfish.com/sf/sf_gen_page.php3?page=press/Availability_Brazil_RS_1_2&printer=1 Zapraszam fotoasa do wypowiedzi... :)
uke Napisano 18 Sierpień 2003 Napisano 18 Sierpień 2003 Wszystko fajnie, nowa skóra, nowe toony, lepsze cienie i wreszcie IESy... ekstra. Ale coś mi się zdaje, że tu większość czeka raczej na tego typu info: Fixed \"application error\" bug.... ale to chyba jeszcze nie w tej wersji [lol2]. ps. Mati, schłodziłeś procka?
fotoas Napisano 2 Październik 2003 Napisano 2 Październik 2003 tak.. wypowiem sie 1.2 to wypas na maxa ju zsie boje jak 2.0 wyjdzie .. serio 1.2 to 30% przyspieszenia we wszystkim poprawione mase bleduf. decay reflection w materialach szkla i chromu ojej.. no i spot light z cieniowaniem area, soft shadow, disc, spherical.. cala masa bajeruf Slect bucketing mode.. czyli zaznaczanie myska ktore bakety maja sie nam renderowac, to jest serio fajne Distributed render, czyli jeden obrazek na wielu kompach photony chdza doskonale, MC jakos plynniej Hdri no nie wiem.. moze cos poprawili.. od miesiaca nie mialem zadnego zwiecha ani errora cudo !! polecam fotoas
cochise Napisano 2 Październik 2003 Napisano 2 Październik 2003 Nie znalazlem na sieci jeszcze 1.2, czyzby fotoas szczycil sie oryginalem, czy moze ja szukam tam gdzie nie trzeba?
bialko Napisano 2 Październik 2003 Napisano 2 Październik 2003 tez chetnie bym zobaczyl jak to chodzi bo na mojej 600 to sie wszystko slimaczy a 30% szybciej no to jest juz cos
filips Napisano 2 Październik 2003 Napisano 2 Październik 2003 to powiedzcie sk▒d wzi▒Š 1.2.... jaki mo┐e link?...
Gość User190 Napisano 4 Październik 2003 Napisano 4 Październik 2003 Fotek ma oryginał... Tj. na ograniczoną liczbę dnioow, ale ma!! ...choc na kacu niewiele o niej opowie :)
fotoas Napisano 5 Październik 2003 Napisano 5 Październik 2003 tylko nikomu nie mowcie !! ale juz 3 odpowiednie grupy zabraly sie dzis za lamanie 1.2 siedzeic cicho i czekac mi tez sie niebawem konczy lic i bedzie krucho pozdro fotoas PS: no na kacu to tak juz raczej nie bede wiecej nic gadal :)..
Gość User190 Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 Hehe, ale mam przynajmniej ubaw do teraz... no, wykład był ciekawy, ale sam rozumiesz... Zachowanie wskazywało na... lekką niemoc po nocy.. ;-)
Rekomendowane odpowiedzi