DesignStudio Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 W wielu tutorialach pisze że niby są dla totalnych amatorów a poźniej pisze "za pomocą spline zrób taki kształt". Co to wogóle jest spline, jak sie go włącza i gdzie w interfejsie go znajde" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 Create panel > Shapes > Splines > Object Type rollout > Line Create menu > Shapes > Line kiedys bylem nowy na tym forum, kiedys nie wiezylem w moc F1 kiedys... ale trwalo to na milosc boska ze 2 dni :D potem sie zakochalem w F1 proponuje zrobic to samo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owca Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 już minęły trzy dni ale dodam że spline to kreska jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Polecam tutoriale od 3DSMaxa (te w Help -> Tutorials). Tam wszystko krok po kroku wyjaśnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Ale nick to masz zajebisty do zadawania takich pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 siwy... - masz u mnie post roku :D wlasnie siedze i nie moge :D chyba se spadne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 spline, to taki SHAPE, CO JEST LINE, mnei tez sie Twoj nick podoba, uznajmy ze chodzi o dizajn w starym stylu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Dopiero teraz zauważyłem Twój nick:D Ni w p**ę ni w oko:D [może w monitor co mi się psuje?] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi