Skocz do zawartości

Obcy kontakt:"Mothership"

Featured Replies

Napisano

Witam

Jak zobaczyłem temat bitwy wysmażyłem na szybko mały pomysł...Widok z perspektywy lotniska, startujące samoloty ,a na horyzoncie mothership z paroma innymi stateczkami. Wrzucam kilka szybkich koncepcików do pożarcia.

sketchh.gif

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Po konceptach widać, że zapowiada się ciekawie - powodzenia.

Napisano

Carioca -> no ciekawie :) W jakiej to robisz rozdzielczości ? Może warto o wysłaniu do Labiryntu też pomyśleć? :)

Witam i powodzenia życzę.

Napisano

pierwszy od lewej i ten w prawym górnym... jakby to powiedzieć... życzę powodzenia, będę zaglądał często :)

Napisano

jak dla mnie pierwszy od lewej zapowiada się ciekawie. Można by zastosować perspektywe żabią żeby mothership przytłaczał, taka sugestia:)

Napisano

No rewelka jak narazie najlepszy temat i ten po lewej majestatyczny statek wędrujący nad miastem bomba :) powodzenia

Napisano
  • Autor

Nieco przekombinowany pierwszy koncepcik, i chyba już przy takim kadrze zostanę. Ustawiłem troszkę perspektywę i kilka pojazdów. rozdziałka to coś 1500x1900 (nie pamiętam już dokładnie).

W tle na pewno pojawią się jeszcze budynki, kilka spaceshipów itp.

Zastanawiam się jeszcze nad samym mothershipem, ale to może koncepciki nieco później :)

Untitled-1.jpg

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.