salvage Napisano 16 Kwiecień 2006 Napisano 16 Kwiecień 2006 Wiem, że w sumie mało interesujący model, ale skoro musiałem zrobić, to pomyślałem, że się podzielę :-P W mentalu: A tak mimochodem, to czemu nie mogę załączyć pliku? Wyświetla się błąd zapisu pliku tymczasowego. // Nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie? Moderatorzy nie zaglądają do topiców?
sanki Napisano 16 Kwiecień 2006 Napisano 16 Kwiecień 2006 model jest calkiem w miare, malo interesujace to sa materialy i oswietlenie :-) popracuj troche nad tym
wizz Napisano 17 Kwiecień 2006 Napisano 17 Kwiecień 2006 nie ma GI :| scenka ładna by była ale 10 lat temu :D
salvage Napisano 17 Kwiecień 2006 Autor Napisano 17 Kwiecień 2006 Pewnie widać, ale to jest scanline. Oswietlenie faktycznie brak :-P Nie chciało mi się przerzucać materiałów na mentala :-P
AGmakonts Napisano 17 Kwiecień 2006 Napisano 17 Kwiecień 2006 " Nie chciało mi się" to zawsze najwiekszy wróg grafika, posiedź nad tym jeszcze 30 min i daj update a napewno dostaniesz pozytywne komenty:)
salvage Napisano 17 Kwiecień 2006 Autor Napisano 17 Kwiecień 2006 Poprawiłem... jest już GI. Nie postuje tutaj żeby dostawać pozytywne komentarze a bardziej, żeby się dowiedzieć co mam jeszcze podszkolić. Jak chcę się podnieść na duchu, to pokazuje modele ludziom, którzy się na tym nie znają i wtedy robią takie "łaaa" :-P
hkropinski Napisano 17 Kwiecień 2006 Napisano 17 Kwiecień 2006 dałbym smootha i leprze materiały, ale przeciez to jest galeria a nie wip... pozdr
Master Kiełbaster Napisano 17 Kwiecień 2006 Napisano 17 Kwiecień 2006 smutno mi boże... daj jakieś weselsze oświetlenie siakiegoś soft boxa nad tym umieść
Rekomendowane odpowiedzi